CatioVital -hoito on laitemenetelmä, joka auttaa palauttamaan solutoiminnan nuoren ihon tasolle ja saavuttamaan kunkin kauneudenhoitotavoitteen.

Hoito on saatavilla eri versioina:

Kosteuttava,Ravitseva,Puhdistava,Nuorentava,Auringonoton jälkeen korjaava.

Ainutlaatuisen ionisaatiomenetelmän ansiosta aktiiviaineiden nopea imeytyminen optimoidaan poikkeuksellisen tehokkaasti.


CatioLift-mikrovirtahoito stimuloi neste- ja verenkiertoa, lisää kudosten hapenottokykyä, parantaa kasvolihasten kimmoisuutta. Tämä hoito on suosituin aikuiselle iholle, -poistaa kasvoilta nesteitä, -välitön kiinteyttävä vaikutus.


CatioLift Express -hoito jatkohoitona ylläpitämään ihon kimmoisuutta -sekä kiinteyttä.


AgeFirming -hoito -välitön kohottava ja kiinteyttävä vaikutus. Hoidon tärkeimmät vaiheet ovat kaksoisvaikutteinen kuorinta, kiinteyttävä hieronta, täsmäkohotus -teho perustuu hyaluronihappoa sisältävään seerumiin ja aplikaattorikuulaan, jonka avulla aktiiviaineet kohdistetaan tarkasti kuhunkin juonteeseen.


Eye Lifting -hoito ryppyjä, silmäpusseja ja tummia silmänalusia vastaan. Hoito sisältää manuaalisen hieronnan, lihasstimulaatio osuus kohottaa lihaksia, aktiiviaineet ehkäisevät ryppyjä, silmäpusseja ja tummia silmänalusia.

Hoidon päätteeksi levitetään silmänympärysnaamio, sekä koko kasvojen teholoppukosteutus.


Luxus kasvohoito: Kokonaisvaltainen kasvohoito, Puhdistava lämpönaamio, laitelymfa, seerumin laiteimeytys, laitekiinteytys, silmänympärysihon hoito-osio, kasvohieronta, kasvonaamio sekä ihon tarpeen mukainen kosteutus/kiinteytys osuus, sekä kulmien siistiminen.

Dermopeeling Derma PH Happohoito - TEHOKUORINTA KASVOHOITO

- Kuorii ihon syvältä, tasoittaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihon. Elvyttävä ja rentouttava kasvohieronta.Hoito päättyy viilentävään Derma Beaute´-naamioon, joka raikastaa ja rauhoittaa ihon.


Dermopeeling Dermabrasion Tuhkimohoito - KIRKASTAVA KASVOHOITO

-Poistaa kuolleet solut ihon pinnalta ja elvyttää ihon sävyä. Tämä hoito sopii erityisesti herkälle iholle. Elvyttävä kasvohieronta -stimuloi solutoimintaa sekä kosteuttaa ihon tehokkaasti. Derma Beaute´naamio raikastaa ja rauhoittaa ihon. Hoidon loputtua iho on hehkuvan kirkas ja kasvot näyttävät elinvoimaiselta.


Phytoxygene -hapenottokykyä lisäävä kasvohoito; puhdistaa ihohuokoset epäpuhtauksista ja saasteista, edistää ihosolujen hapensaantia ,eteeriset öljyt uudistavat, rauhoittavat ja virkästävät ihoa.


Perinteinen Kasvohoito/Ihonpuhdistus räätälöidään ihon kunnon -ja tarpeen mukaan yksilöllisesti.